web sitesinden veri alma

atiker26

Yeni Üye
21 Nis 2019
4
0
0
Bursa
Cinsiyet
Erkek
arkadaslar merhaba ben web sitesinden veri almak istiyorum.

id.php diye bir sayfam var ve burada 12 değerim var

Ekli dosyayı görüntüle 517

burada GET() fonksiyonu ile sürekli sabit 200 değeri alıyorum

fonsiyonun bulunduğu kütüphaneler bunlar...bir türlü çıkamadım işin içinden


ESP8266HTTPClient.h


ESP8266HTTPClient.h
 

birkan

Aktif Üye
Paylaşım Ekibi
16 Tem 2019
191
44
113
istanbul
Cinsiyet
Erkek
""" HTTP_CODE_OK = 200, """

sen php nin içindeki bi değeri almıyorsun

sana sayfanın doğru yüklendiği dair bir cevap alıyorsun

aslında sorgunun cevabı doğru mesela 404 olsaydı "page not found" karşılığı olacaktı.

php nin içeriğini koyarsan 12 değerini nasıl çekmen gerektiği konusunda yardım alabilirsin.
 

birkan

Aktif Üye
Paylaşım Ekibi
16 Tem 2019
191
44
113
istanbul
Cinsiyet
Erkek
elimde 8266 yok ama dene bakalım,

Kod:
HTTPClient http2;

http2.begin("adresin");

int code=http2.GET();

if ( code == 200 ) { Serial.println(http2.getString()); }
 

Robotikforum.net Nedir?

  • Robotikforum.net 2020 yılında kurulup yayın hayatına başlayan ve Türkiye’de robotik kodlama alanının gelişimine katkıda bulunmak için bu alan ile ilgilenen bireylerin bir birleri ile yardımlaşmaları ve fikir danışmalarını sağlayarak daha iyi öğrenmek için her bir bireyin bilgisini ve tecrübesini alarak kendini geliştirebileceği ve sorularına cevap bulabileceği bir platform olarak kurulmuştur.

Bilgilendirme!!!

İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan www.robotikforum.net Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur.

Sayfamızı beğendin mi?